Welcome in de webshop van

Villa Praline vzw

Villa Praline vzw richt zich voornamelijk op jong volwassenen met een fysieke en/of mentale handicap die actief kunnen deelnemen aan dagactiviteiten.

Lees er alles over op villapraline.be

Villa Praline is een VZW ontstaan uit de samenwerking tussen 7 ouders die elk een kind met een beperking hebben. Hoewel elk kind uniek is, in een andere leerfase zit en verschillende mogelijkheden heeft, is er 1 grote gemeenschappelijke vraag die elke ouder zich stelt: “Wat na school?” Vanuit deze bezorgdheid zochten we naar een antwoord op maat van de kinderen.

2018

We dromen ervan een dagcentrum te starten, in een groene omgeving, tussen de buurtbewoners, samen”leven” met die buurtbewoners.

2020

Vandaag is die droom geen droom meer. Samen met Emmaüs en dankzij het vertrouwen van de VZW Parochiale werken Mechelen starten we begin 2022 een echte “Villa Praline” op in Bonheiden.

Het gebouw moet echter een hele metamorfose ondergaan om aan al onze wensen te voldoen en de kinderen een veilige omgeving te geven, waar samenzijn en zinvol bezig-zijn, aangepast aan het kind, centraal staan.

November 2020

we zijn superfier om onze eerste collectie, in samenwerking met www.steunons.be,  te presenteren, met een knipoog naar onze “speciallekes”.

Elk verkocht item, is een waardevolle bijdrage aan onze verbouwingen.

Kijk gerust rond en DANK U WEL alvast!

Villa Praline